Broadcastfacilities

Radio

Uw radio show van locatie geen probleem met onze mobiele studio verzorgen wij de reistratie of live stream. Via ons data center streamen wij u uitzending. Dit kan via een 4G netwerk een vaste stream verninding, via sateliet maar ook via onze evenementen zenders zodat uw uitzending live te beluisteren is. 

Momenteel verzorgen wij de techniek voor 076Radio.nl zij zenden elke wedstrijd van NAC Breda uit van uit het Rad Verleg stadion te Breda of van uit de gast club's in den landen. Vanuit de studio van uit de Studio wordt het signaal ook door gezonden naar de studio van Bredanu.

TV

Ook de techniek voor TV programma's op locatie kunnen wij u verzorgen dit kan eveneens via diverse manieren naar u verzonden worden. Zo beschikken wij over eigen streamservers en straal verbindingen om de uitzending live naar de gewenste locatie te brengen. Dit kan in SD 0f HD kwaliteit

Narrowcasting

Een nieuwe dienst die C.J.Sound Service aanbied via de Broadcast afdeeling Uw eigen video informatie kanaal. Waarmee u uw boodschap uit kunt dragen.

Zo realiseerden we kort geleden voor een klant een informatie kanaal dat voor hen naar alle vestigingen wordt gestuurd zodat iedere medewerker op de hoogte is van de laatste nieuwtjes binnen het bedrijf. 

Bent u geintreseert of wilt u met ons overleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Neem geheel vrijbelijvend contact met ons op voor een afspraak.